Om butiken

Vi vill först och främst göra er uppmärksamma på att vår webb-butiken fungerar bäst på dator. På andra typer av enheter (mobil, surfplatta etc.) kan det vara svårt att få en bra överblick över vårt sortiment och det är svårare att söka och sortera bland våra varor. Upplever ni problem med sidan så ber vi er därför att besöka webb-butiken från en dator.


Vår butik riktar sig mot närproducerade, svenska, ekologiska och miljövänliga produkter för hundar. Utbudet av dessa typer av produkter är dock inte jättestort och vi är därför en förhållandevis liten webb-butik.
Vi erbjuder även vissa "standard-produkter" i vårt sortiment, men för att hjälpa er att hitta våra svenska, ekologiska och miljövänliga varor har vi skapat kategorier just för detta.

Innan vi har sett att webb-butiken kommit igång så har vi också ett lite mindre lager av våra produkter hemma. Vi har dessutom även en fysisk butik i Sundsvall och det kan därför hända att varor säljer slut, även fast det står att de finns i lager på webben. Därför kan vi ibland ha lite längre leveranstider, eftersom vi kan behöva invänta en ny leverans innan er order kan skickas.

company_h_brand.jpeg
KONTAKT
TELEFON (AMNIS HUNDHUS)

076 - 14 81 340

 

MAIL

info@ekohund.com

 

ADRESS

Bataljonsvägen 8
85238 Sundsvall
Sverige

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2008 AMNIS HUNDHUS

VARDAGAR 06.30-18.00 
Lunchsstängt: Mån 12.00-13.00, tis-fre 11.30-12.30
INFORMATION